Mai sunt oameni frumosi

mare_Despre_omul_frumos_Dan_PuricE ciudat cum situatiile dificile ne fac sa fim egali intre noi, sa ne ascundem sub umbrela
solidaritatii ca niste copii abandonati, dar care nu si-au pierdut totusi speranta. E uimitor sa vezi cum brusc nu mai conteaza ai cui suntem, ce interese avem, ce simpatii/ antipatii ne stau in cale.

Cand salvarea vietii altui om devine adevaratul nostru numitor comun, imi dau seama ca OMUL FRUMOS al lui Puric mai are o sansa in lumea asta dominata de obsesia controlului si a binelui propriu.
Cand simti ca daca inchizi ochii, vezi derulandu-se cauza pentru care lupti, iti dai seama ca fiinta iti este neincapatoare pentru astfel de sentimente..Si totusi, ele te implinesc si vrei sa faci din ele un obicei, pentru ca iti place sa te „sufoci” astfel. Deodata, oboseala nu mai este atat de insuportabila, iti doresti sa dormi numai ca sa-ti vezi visul implinit, iti dai seama ce oameni ai castigat , desi n-ai fi crezut vreodata ca o sa va aflati de aceeasi parte a baricadei. Te vezi pe tine, parte dintr-un intreg, caramida peste alta caramida.. Si-ti amintesti ce spunea Talmud, „cine salveaza un om, salveaza o lume intreaga”..Sper..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.