Schimbari si portrete

O replica din filmul „Coco avant Chanel” suna cam asa: „O femeie care isi tunde parul e o femeie pe cale sa isi schimbe viata”. Ei bine, nu am mers atat de departe, am facut totusi o schimbare radicala temporara – una care, ori de cate ori se intampla, starneste reactii dintre cele mai diverse. Si pe care imi place sa le inregistrez ca pe niste mici marturii pe care altfel oamenii nu au curajul sa mi le faca.

De data asta, schimbarea si sentimentele din spatele ei vor ramane consemnate printre Portretele de femeie pe care Studio Foto Union le realizeaza in perioada 1-8 martie. Poate ele vor deschide orizonturi noi, poate vor marca praguri neasteptate pentru mine. Orice ar urma insa, fotografiile acestea vor ramane dovezi pentru emotii, munca, zambete, asteptari si multa pasiune. Emotii si asteptari ale personajelor feminine care fac subectul portretelor, munca si pasiune din partea lui Cristi, Radu si a echipei lor, zambete de ambele parti…

Portret de femeie e un proiect care ti se agata de suflet, in special datorita oamenilor implicati in derularea si sustinerea lui.  Asa ca, fetelor, profitati de el in urmatoarele 3 zile pe care le mai aveti la dispozitie. Schimbati ceva la voi sau, dimpotriva, ramaneti asa cum sunteti! Explorati-va sufletul prin intermediul imaginii, intrati pentru cateva minute in joc!

2 gânduri despre „Schimbari si portrete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.