Despre mine

Anca Amariei

Sunt Anca Amariei si iti multumesc ca ai deschis fereastra mea digitala! Vei gasi aici reflectii profesionale si personale, esente ale trairilor mele, povesti despre incercarile mele de echilibru cotidian. Sunt câteva lucruri care mă definesc și pe care mă bucur să le împărtășesc.

De vreo 6 ani, practic yoga, iar între timp am devenit și instructor acreditat Yoga Alliiance; sunt trainee la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam; mult timp, am practicat teatrul de improvizatie; sunt voluntar al Asociatiei Global Dignity. Despre ce au adus toate acestea in viata mea, poti citi aici si aici. In 2015, alaturi de alti colegi ai mei, am infiintat trupa de teatru de improvizatie Martienii si, alaturi de acesti oameni minunati, sprijinim cauze caritabile, organizam workshop-uri cu adulti si copii, prin birouri sau prin scoli. Imi place sa ma joc si cu poezia si scriu versuri pe blogul http://www.sevagandurilor.wordpress.com. Cand sunt serioasa, desi nici macar atunci nu incetez sa ma joc, sunt PR & Internal Communications Manager pentru Discovery.

Ce valori imi ghideaza existenta? Libertatea cu responsabilitate, flexibilitatea, bucuria pentru lucruri marunte, conexiunea cu oamenii, empatia. Gasesc ceva frumos in orice mi se intampla si cred ca puterea de a ne construi viata pe care ne-o dorim sta in mainile noastre.

Te invit sa primesti cu blandete si cu inima deschisa amprentele pe care le las aici. Deschide cu incredere fereastra si, daca ai ganduri de impartasit, sunt bucuroasa sa le aflu.

Ma gasesti si la:

ancaelena.amariei@gmail.com

https://www.facebook.com/AncaAmariei

 

5 gânduri despre „Despre mine

 1. Buna seara!

  Ma bucur tare mult pentru ca te-am gasit (intamplator) pe wordpress. Au trecut foarte multi ani de cand ne cunoastem si poate ca tocmai acesta este motivul pentru care sunt atat de incantata cand inteleg ca drumul pe care il urmezi este unul atat de ofertant pentru o persoana atat de talentata ca tine.
  Sper sa reusim sa ne intalnim la o eventuala reuniune si mai presus de asta sper sa tinem legatura .
  Blogul este foarte frumos si este creat cu bun gust.
  Pentru ca tot vin sarbatorile iti urez sanatate, pace si succes in ceea ce ti-ai propus.

  IRINA GHEORGHE

  1. Heey, Irina! Ce amintiri frumoase imi aduci…Esti cumva si pe Facebook ca sa pastram legatura mai usor? Te pup!

   1. Salu!

    Craciun fericit!
    Numarul meu de tel. ..0727385434. Da , ma gasesti si pe Facebook!Acum stau in P22 . Putem sa ne vedem, eventual si cu Miky . De curand am descoperit ca avem acelasi drum spre job:).
    Te pup!

Comentariile sunt închise.